Senaste inläggen

Lutning Golvbrunn
ROT-avdraget vid badrumsrenovering, ett vinnande koncept
by Andreas/ on 27 Jan 2024

ROT-avdraget vid badrumsrenovering, ett vinnande koncept

Att renovera badrummet kan inte bara förbättra livskvaliteten och öka trivseln, utan det kan också vara en smart ekonomisk investering. Ett effektivt sätt att maximera dina renoveringspengar är att dra nytta av ROT-avdraget. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med att använda ROTt vid badrumsrenovering och hur det kan hjälpa dig att förvandla ditt hem. Vad är ROT avdraget? ROT-avdraget är en skatterabatt som ger dig möjlighet att dra av en del av arbetskostnaderna för renoveringar och underhållsarbete i ditt hem.

Lutning Golvbrunn
Vad gäller för lutning golvbrunn?
by Andreas/ on 27 Aug 2022

Vad gäller för lutning golvbrunn?

Om du ska renovera ditt badrum är det mycket du behöver tänka på. En sak som du måste kontrollera är lutning golvbrunn. Om det inte görs på ett korrekt sätt kommer vattnet inte rinna ner ordentligt. Det kan leda till stora fuktskador. Därför sköter vi gärna din badrumsrenovering i Täby så du kan vara säker på att du får ett fackmannamässigt arbete. Det är även viktigt ur en försäkringsvinkel längre fram.

Renovera Litet Badrum
Renovera litet badrum
by Andreas/ on 18 Feb 2022

Renovera litet badrum

Går du i tankarna om att renovera badrummet kan flera frågor dyka upp som vad det kan kosta, hur lång tid det tar och hur man inreder badrummet? Priset för att renovera litet badrum ligger i genomsnitt på cirka 200.000 kronor inklusive material och arbete. Beroende på vad man ska göra och vilka material man vill använda sig av ligger priserna allt från 150.000 kronor upp till 280.000 kronor. Anlita en Badrumsrenovering i Täby för att få det drömbadrum du alltid önskat dig.

Badrumsrenovering Täby
Badrumsrenovering Täby – byta badrum
by Andreas/ on 07 Sep 2021

Badrumsrenovering Täby – byta badrum

Det finns många anledningar till att byta badrum. Det kan handla om att familjen har utökats eller att du helt enkelt är trött på det badrum som du har. Med hjälp av badrumsrenovering Täby kan detta bli en verklighet. Innan du börjar måste du sätta en budget där både materialkostnaden och arbetskostnaden ska vara inkluderad. Kontakta också ditt försäkringsbolag för att kontrollera vad för krav som renoveringen ska uppfylla. Därför är det bäst att du enbart använder dig av en professionell firma för arbetet, för att undvika framtida skador.

Byta Rör
När är det dags att byta rör?
by Andreas/ on 04 Sep 2021

När är det dags att byta rör?

Avlopps och vattenrör är nog inget du funderar på speciellt ofta, särskilt om de fungerar felfritt. Men som med allt annat, slits även dessa rör ut med tiden och kan behövas bytas ut. Det är ett omfattande projekt att byta rör och du kommer att få begränsad åtkomst till huset eller lägenheten under tiden som du håller på att byta stammar. Trots detta är det värt investeringen då det dels höjer värdet på bostaden och eftersom felaktiga rör kan leda till problem och även fuktskador.

Kostnad Rörmokare
Kostnad rörmokare
by Andreas/ on 29 Aug 2021

Kostnad rörmokare

Hur mycket det kostar att anlita en rörmokare är i huvudsak beroende av tre faktorer. vad det är som skall utföras, var i landet du bor och om det är jourtid. Oftast är det så att VVS-montörer har en mängd olika kostnader som tillsammans skapar den slutsumman du betalar. Startavgift eller minimibeloppet är den fasta kostnad du ofta får betala oavsett hur lång tid arbetet tar. Tar arbetet längre tid ökar din kostnad rörmokare tar mellan 4-600 kr i timmen.

Rörmokare
Skickliga rörmokare behövs när det är dags att badrumsrenovera
by Andreas/ on 04 Aug 2021

Skickliga rörmokare behövs när det är dags att badrumsrenovera

När en badrumsrenovering ska genomföras behövs nästan alltid en rörmokare, då det är denne som installerar eller byter ut toalettstolar, handfat, håller koll så att vattenledningarna är i bra skick och mycket mer. Att ha en noggrann rörexpert med rörjour på plats är A och O för den som siktar på en renovering som håller måttet. Skulle något bli fel kan detta annars leda till dyra och svårreparerade vattenskador, och vi på Badrumsrenovering Täby är glada att kunna hjälpa till när du ska renovera badrummet.

Badrumsrenovering
Vad kostar en badrumsrenovering?
by Andreas/ on 26 Feb 2021

Vad kostar en badrumsrenovering?

Att renovera badrum kan bli ett ganska omfattande projekt och många gånger undrar man vad en badrumsrenovering kommer att kosta när man startar upp arbetet. Vad som främst påverkar priset är två faktorer: dels antal kvadratmeter på badrummet, det vill säga storleken, dels hur dyra inventarier man väljer ut för sitt nya badrum. Vi på Badrumsrenovering Täby har lång erfarenhet inom badrumsrenoveringar och kan därför ge dig bra tips och råd inför ombyggnationen.

Badrumsrenovering
Planering av badrumsrenovering
by Andreas/ on 09 Jan 2021

Planering av badrumsrenovering

Vid planering av badrumsrenovering finns det flera faktorer som spelar roll för att de ska kunna bli så bra som möjligt. Vi har tagit fram fem olika saker vi anser är viktiga att tänka på innan du bestämmer dig för att renovera om ditt badrum. Fem viktiga saker att tänka på inför din badrumsrenovering Börja med att se över vilken typ av renovering som behövs. Det är skillnad på totalrenovering och renovering av ytskikten.

Golvvärme
Ökad komfort med golvvärme i badrummet
by Andreas/ on 06 Nov 2020

Ökad komfort med golvvärme i badrummet

Ett badrum med golvvärme för ofta tankarna till varma fötter, men visste du att det dessutom är ett bra alternativ för uppvärmning av ditt badrum? När du väljer en lösning där värmen sprids från golvet får du en jämnare temperatur i hela rummet. Inbyggd värmekälla med många fördelar Många tror att en golvuppvärmning per automatik innebär högre elräkningar, men så behöver det inte alls bli. Klinker och sten leder värme väldigt bra, vilket i sin tur leder till att värmen upplevs på ett annat sätt.

Badrumsrenovering
Renovera badrum – så skapar du ett harmoniskt rum
by Andreas/ on 09 Sep 2020

Renovera badrum – så skapar du ett harmoniskt rum

I hektiska tider är det viktigt att få tid för återhämtning för både kropp och själ. Det är helt naturligt att vi behöver ta det lugnt ibland och ladda batterierna. I ett fräscht renoverat badrum blir det lättare att känna harmoni och lugn. Fräscha upp ditt badrum med minimalistiska detaljer För att skapa harmoni i ett badrum är det bra att tänka minimalistiskt. Inred inte med för många saker, för mycket mönster eller för djärva färger.

Badrumsrenovering
Nytt år, nya badrumsrenoveringar
by Andreas/ on 31 Jan 2020

Nytt år, nya badrumsrenoveringar

2019 var ett fantastiskt år för oss på Badrumsrenovering Täby då vi fick nöjet att ta oss an en stor mängd spännande och utmanande renoveringsprojekt. Under 2020 har vi redan många uppdrag inbokade, men tack vare ett stadigt växande team med bland annat hantverkare, plattsättare och rörmokare kan vi åta oss fler projekt. Badrumsrenoveringar brukar komma högt upp på listan över sådant som höjer både trivselfaktorn och värdet på en bostad.