Våra plattsättare i Täby kan allt om kakel och klinker

Våra plattsättare i Täby kan allt om kakel och klinker

Välkommen till en erfaren och kunnig byggfirma som har bas i hela Stockholm. Vi kan erbjuda hjälp med plattsättning hos privatpersoner, BRF och företag som finns belägna i hela Täby, men även på orter som Värmdö och Huddinge. Hos oss erbjuds alla kunder erfarna hantverkare som kan bistå med alla delmoment vid en badrumsrenovering, däribland att lägga nya klinker ovanpå golvvärme. Vårt arbete genomsyras av att vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra uppdragsgivare, och därför är vi måna om att ni som anlitar oss ska känna er helt trygga i våra händer oberoende av hur litet eller stort projektet är.

Offert Plattsättare
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Plattsättare som gärna hjälper er byta kakel

Boka ett kostnadsfritt hembesök

När ni behöver hjälp med kakel i badrum, eller önskar lägga mosaik på golvet står vi beredda att hjälpa er. När ni tar kontakt med oss hör vi av oss till er inom kort och hittar en passande tid för att besöka er på er adress. Under hembesöket får ni berätta vad ni önskar göra och vi kan berätta mer om oss samt komma med förslag på praktiska lösningar för ert badrum.

Hembesök inom 48 timmar

För er som kunder kan hembesöket fungera som ett sätt att få träffa våra plattsättare, medan det för oss är viktigt för att vi ska få en tydlig bild av era behov. Efter besöket kommer vi dessutom utforma en offert för arbetet som ni får ta emot utan några krav på att ni ska anlita oss för uppdraget.

Offert Plattsättare

Vi förser er med snyggt kakel i Stockholm

​När ni anlitar våra plattsättare i Täby inleder vi alltid med att noggrant och detaljerat gå igenom hela arbetsplanen tillsammans med er. Vi kommer bland annat ge en uppskattning över hur lång tid arbetet förväntas ta, så att ni som inte har tillgång till ett annat badrum under tiden vi bygger eller renoverar kan planera er tillvaro. När vi är klara med vårt arbete städar vi efter oss och självklart källsorterar vi eventuellt avfall och annat skräp som uppkommit under arbetets gång.

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om våra plattsättare

Vad säger våra kunder?

Vi ville ha ett nytt kakel i vårt badrum och anlitade firman för detta. De lade kakelplattorna med stor precision och mönstret blev precis som på de inspirationsbilder vi visat för dem!

Alina S.
Grönt kakel badrum

Vi byggde en villa och anlitade den här firman för att bygga badrummet. De var väldigt noga vid kaklingen och även med lutningen av golvklinkers så att vattenavrinningen i duschen blev korrekt.

Torvald Skog
Bygga badrum

Det här är en pålitlig byggfirma som har väldigt trevliga plattsättare. De är kunniga på sin sak och trots att det mönster vi ville ha på golvet var avancerat blev allting felfritt. Vi tycker det tyder på en god projektledning och välplanerade processer.

Lina och Sören
Kakel i Sollentuna

Utbildade och kompetenta plattsättare

Fullt försäkrade och behöriga

Våra plattsättare arbetar ofta i våtrum och där är det viktigt att man inte skadar det underliggande tätskiktet. Vi är godkända av Säker Vatten och behövs elektriker för arbetet använder vi de som tillhör vårt dotterbolag. De är självklart alla certifierade. För oss har kvalitet alltid varit en av de viktigaste sakerna och det är något många av våra kunder vittnar om. Skulle olyckan mot förmodan vara framme har vi en heltäckande försäkring via IF. Vi ser fram emot att få hjälpa er med både kakeldesign och glaskakel, och är glada över att kunna garantera en bra kostnad för plattsättare i Täby.​

NÖJD KUND-GARANTI

FRI BADRUMSOFFERT OCH RÅDGIVNING