Hoppa till innehåll

Tjänster Badrumsrenovering Täby

Allt inom byggnation och renovering av badrum

Plattsättare

Plattsättare

Våra plattsättare hjälper er med allt som rör kakel och klinkers. Vid en plattsättning kontrollerar vi alltid tätskiktet och ser till att vattenavrinningen vid golvbrunnen blir optimal så att badrummet inte drabbas av översvämning eller fuktskador.

Läs mer om plattsättning.

Rörmokare

Rörmokare

Våra rörmokare kan anlitas för stora och små arbeten. Behöver ni installera kommod eller renovera tvättstuga kan ni alltid vända er till oss.

Läs mer om de tjänster som våra rörmokare erbjuder.

Totalentreprenad badrum

Totalentreprenad badrum

Vi erbjuder oss att utföra totalentreprenad badrum, vilket innebär att vi tar allt ansvar för er renovering. I arbetet koordinerar vi alla hantverksgrupper, det vill säga snickare, rörmokare och elektriker med varandra. Vi tar även hand om bortforsling av skräp.

Läs mer om totalentreprenad badrum.

Gratis Hembesök

Kontakta oss för att boka ett möte!

Fyll i era uppgifter så återkommer vi.

Andreas Lindström och Johan Morelius
Kundansvariga
08 – 557 65 933
offert@tabybadrumsrenovering.se

Vad säger våra kunder?

Omdömen från tidigare badrumsrenoveringar

Bra bemötande från första kontakt. Under byggprocessen höll företaget kontakt och uppdaterade oss. Vi upplevde att de hjälpte oss att hålla kostnaderna nere och priset som var överenskommet i offerten var också det vi slutligen betalade. Företaget lämnade arbetsplatsen städad och fin.
Mikael A.
Renovering badrum och bastu
Vi anlitade företaget för att göra en helkakling i samband med en badrumsrenovering i Täby. De hjälpte oss att välja plattor och gav även förslag på hur golvbrunnen kunde flyttas för att det skulle bli så bra som möjligt.
Evin
Helkaklat badrum
Vi ville ha ett kaklat badrum och behövde hjälp med att ta bort en gammal plastmatta och ersätta den med mosaik. Plattsättarna gjorde ett utmärkt jobb och vi är nöjda med resultatet.
Marjo P.
Plattsättare Värmdö

Ett företag som är entreprenadförsäkrat och innehar F-skattesedel

Vi bådar för en trygg badrumsrenovering