Totalentreprenad badrum Täby

Vi kan optimera och genomföra totalentreprenad badrum i Täby

Vi kan optimera och genomföra totalentreprenad badrum i Täby

När man ska bygga badrum behöver man anlita ett företag som kan ta ansvar för alla delar av hantverket. Med vår långa erfarenhet av att verka som en seriös byggfirma i hela Stockholm och Norrtälje kan vi båda för ett gott resultat och när vi arbetar i våtrum utför vi alla delmoment av arbetet. Vi strävar efter att göra hela arbetsprocessen så smidig som möjligt för våra uppdragsgivare och har ett flexibelt arbetssätt, oberoende av hur omfattande er badrumsrenovering är. Vid en badrumsrenovering på entreprenad kommer vi ta ansvar för att koordinera alla hantverkare med varandra, det vill säga att vi ansvarar för att certifierade elektriker och rörmokare tas in när de behövs.

Offert Totalentreprenad Badrum
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi kan erbjuda en skräddarsydd och kundanpassad totalentreprenad badrum

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi ser gärna att ni tar kontakt med oss när ni står inför en badrumsrenovering i Täby och vill anlita en kunnig totalentreprenör för arbetet. Vårt arbetssätt går ut på att tillvarata alla önskemål ni har för att sedan göra ett arbete som inte bara lever upp till, utan även överträffar, era förväntningar. Vi kan hjälpa till med allt som rör bad och värme, såväl i villor som i lägenheter.

Hembesök inom 48 timmar

Vi kan göra kostnadsfria platsbesök på er adress under vilka vi går igenom era önskemål och inspekterar badrummet som arbetet ska göras i. Efter hembesöket tar vi fram en offert med ert pris för badrumsrenovering. Ni förbinder er inte till att anlita oss för arbetet genom att boka in ett platsbesök.

Offert Totalentreprenad Badrum

Kunniga hantverkare som är duktiga på badrumsinredning

När vi åtar oss en totalentreprenad badrum i Täby kommer vi förse er med en egen kontaktperson för arbetet. Denna finns tillgänglig för alla de frågor ni kan tänkas ha under arbetets gång, och är också den som ansvarar för att uppdatera er om hur badrumsrenovering fortskrider. Vi värnar om att hålla oss till de överenskomna tidsplanerna som vi har gjort med er som kunder och när vi är klara med själva arbetet gör vi en grundlig städning, så att ni välkomnas till ett trevligt hem!

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om totalentreprenad badrum

Vad säger våra kunder?

Det här är ett byggföretag med riktigt duktiga hantverkare. Vi anlitade dem för en badrumsrenovering och fick hjälp med att välja badrumsinredning. De kunde även bistå med att flytta golvbrunnen vilket gjorde utrymmet mycket mer användbart.

Ellinor Söderberg.
Badrumsrenovering Täby

Jag är nöjd med firman. De anlitades för att byta ut kakel och klinker i ett badrum i en hyreslägenhet i Nacka. Badrumsrenoveringen gick som smort och de hade hantverkare som var certifierade.

Markus Svensson
Kakel och klinker

Jag kan rekommendera företaget till alla som letar efter en byggfirma som kan arbeta i våtrum. Hos oss bytte de ut plastmatta till klinkers, installerade kommod och fogade om mellan kakelplattorna på väggarna.

Roger E.
Renovering badrum Solna

Ett tryggt och säkert val för en totalentreprenad badrum

Heltäckande försäkringar och certifierad personal

En säker totalentreprenad badrum kännetecknas av att byggfirman som utför arbetet har alla nödvändiga certifikat. Ett badrum är ett våtrum, och där är det extra viktigt att tätskiktet blir installerat korrekt. När vi renoverar badrum garanterar vi att det enbart är behörig personal som utför de olika delmomenten. Våra rörmokare är godkända av Säker Vatten och Elsäkerhetsverket. Vårt företag är även entreprenadförsäkrat via IF, vilket är en trygghet både för er och för våra medarbetare. Tack vare att vi har egen personal och inte behöver hyra in mellanhänder kan vi erbjuda en konkurrenskraftig kostnad för totalentreprenad vid badrumsrenovering i Täby!​

NÖJD KUND-GARANTI

FRI BADRUMSOFFERT OCH RÅDGIVNING