Rörmokare i Täby för badrumsrenoveringar och andra uppdrag inom VVS

Rörmokare i Täby för badrumsrenoveringar och andra uppdrag inom VVS

VVS är ett område som ställer höga krav på ett fackmannamässigt utfört arbete. Vi kan, tack vare vårt systerföretag, erbjuda hjälp med allt från att lösa stopp i avlopp och byta packningar till att utföra kompletta badrumsrenoveringar. Våra behöriga rörmokare tar sig an uppdrag i Stockholm och omkringliggande orter som Norrtälje, Bromma och Lidingö. Då vi kan bistå med alla de kompetenser som behövs för en lyckad renovering av badrum, kök eller tvättstuga kan vi utföra uppdrag på totalentreprenad. Vid inplanerade projekt hjälper vi dig gärna från planering till slutgiltigt genomförande. Du kan naturligtvis även kontakta oss för mer brådskande uppdrag som rör värme, vatten eller sanitet.

Offert Rörmokare
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Våra rörmokare i Täby är flexibla inför dina önskemål

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du söker rörmokare för badrum eller VVS-montörer för en renovering av kök. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. När du hör av dig till oss för ett planerat uppdrag börjar vi gärna med att boka in ett möte på den adress där arbetet ska ske. Under besöket kontrollerar vi din fastighets rör och förutsättningarna för ditt renoveringsprojekt.

Fri konsultation med en erfaren VVS-montör inom 48 timmar

Vi är tillgängliga för att snabbt bistå dig som söker rådgivning av en VVS-montör. Fyll i dina uppgifter i formuläret eller ta kontakt med oss via telefon så ser vi till att du snabbt får en fri rådgivning och en första besiktning inför ditt projekt.

Offert Rörmokare

Alla typer av VVS-arbeten när du renoverar badrum

​Vid en badrumsrenovering är våra rörmokare i Täby delaktiga i flera delar av renoveringsarbetet. I ett inledande skede är vi behjälpliga med att stänga av och plugga avlopp och rör. Därutöver monterar vi avloppsrör och golvbrunnar och kopplar in handfat, toalett och dusch. VVS-arbeten kan med fördel utföras på totalentreprenad där rörmokarnas uppdrag koordineras med andra hantverksgrupper. Vi har ett kundorienterat arbetssätt, något som bland annat innebär att du som anlitar oss får en tillgänglig kontaktperson som snabbt svarar på dina frågor.

Tidigare kunders omdömen om våra rörmokare i Täby

Vad säger våra kunder?

Anlitade företaget för hjälp med VVS, installation av golvvärme och läggning av golvklinker. Badrumsrenovering Täby gav min en bra kostnad för att renovera ett badrum på 4 kvm. Jag skulle inte tveka att ta deras hjälp igen.

Göran P.
Badrumsrenovering

Vi är nöjda med arbetet som företaget utförde. De hjälpte oss att renovera vår gästtoalett. Rörmokare och övriga hantverkare var lättsamma att ha att göra med och de ansträngde sig för att tillgodose våra önskemål.

Lena Jansson
Renovering toalett Vallentuna

Vi önskade byta ut vår dusch mot ett badkar. Firman hjälpte oss med rördragning och hittade en bra planlösning så att vårt badrum ny känns betydligt mer funktionellt och modernt.

A. Berggren
Rördragning i badrum

Certifierade rörmokare

Våtrumsintyg och garantier på arbete samt material

När du tar vår hjälp kan kan du vara säker på att arbetet utförs av utbildade och kunniga fackmän. Våra rörmokare är certifierade och arbetar efter de regler som branschorganet Säker Vatten ställt upp. Det betyder att de arbetar för att minimera risken för vattenskador. Tack vare att vi är en fristående firma med en väl inarbetat arbetsprocess kan vi hålla din kostnad för rörmokare i Täby på en mycket rimlig nivå. Vi värnar om din trygghet och innehar givetvis en ansvarsförsäkring. När arbetet är utfört förser vi dig med ett våtrumsintyg.​

NÖJD KUND-GARANTI

FRI BADRUMSOFFERT OCH RÅDGIVNING