Om oss

Byggföretag i Täby

Byggföretag i Täby

Söker du certifierade hantverkare till en badrumsrenovering i Täby? Vi är en byggfirma i Stockholm som tar oss an alla typer av byggprojekt och som specialiserat oss på badrum och kök. Vi utför stora som små uppdrag åt privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag.

Vårt byggföretag arbetar efter devisen att inga uppdrag är omöjliga. Under den tid vi varit verksamma har våra hantverkare utfört varierande jobb som sträcker sig från allt till att installera golvvärme hos privatpersoner till omfattande uppdrag på totalentreprenad, och vi har bland annat färdigställt 248 studentbadrum åt en kund. Vårt arbetssätt bygger på att säkerställa att du som anlitar är 100 % nöjd innan vi utför en slutgiltig kvalitetskontroll med en besiktningsman.

Begär Offert
Boka en gratis badrumskonsultation

Vi erbjuder ett kostnadsfritt möte

Boka en gratis badrumskonsultation

Berätta mer om dina behov av hjälp med badrumsrenovering eller andra byggprojekt och fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en gratis konsultation med en kunnig projektledare.

Hantverkare med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar

Andreas Lindström och Johan Morelius

Kundansvariga

08-557 65 933

offert@tabybadrumsrenovering.se

Boka Tid
Certifierade snickare, rörmokare och plattsättare

Vi erbjuder ett kostnadsfritt möte

Certifierade snickare, rörmokare och plattsättare

Utöver hantverksskicklighet, tillgänglighet samt en tydlig kommunikation värdesätter vi trygghet. Vi är ansvarsförsäkrade via If och är godkända av branschorganisationen Säker Vatten för att utföra arbeten i våtrum. Tack vare att vi kan erbjuda all från målare och plattsättare till behöriga rörmokare och elektriker kan vi ta hand om alla delar av arbetet och hålla din kostnad för badrumsrenovering på en mycket konkurrenskraftig nivå. Vi har mångårig erfarenhet av att renovera badrum i enlighet med Boverkets regler och vi är noga med att du får alla de garantier som ditt försäkringsbolag kan komma att kräva.

Boka Tid

Vi färdigställer din badrumsrenovering i tid

När ni anlitar våra plattsättare i Täby inleder vi alltid med att noggrant och detaljerat gå igenom hela arbetsplanen tillsammans med er. Vi kommer bland annat ge en uppskattning över hur lång tid arbetet förväntas ta, så att ni som inte har tillgång till ett annat badrum under tiden vi bygger eller renoverar kan planera er tillvaro. När vi är klara med vårt arbete städar vi efter oss och självklart källsorterar vi eventuellt avfall och annat skräp som uppkommit under arbetets gång.

Ett företag som är entreprenadförsäkrat och innehar F-skattesedel

Vi bådar för en trygg badrumsrenovering

NÖJD KUND-GARANTI

FRI BADRUMSOFFERT OCH RÅDGIVNING