Om oss Ett ledande byggföretag i Täby

Söker du certifierade hantverkare till en badrumsrenovering i Täby? Vi är en byggfirma i Stockholm som tar oss an alla typer av byggprojekt och som specialiserat oss på badrum och kök. Vi utför stora som små uppdrag åt privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag.

 

Vårt byggföretag arbetar efter devisen att inga uppdrag är omöjliga. Under den tid vi varit verksamma har våra hantverkare utfört varierande jobb som sträcker sig från allt till att installera golvvärme hos privatpersoner till omfattande uppdrag på totalentreprenad, och vi har bland annat färdigställt 248 studentbadrum åt en kund. Vårt arbetssätt bygger på att säkerställa att du som anlitar är 100 % nöjd innan vi utför en slutgiltig kvalitetskontroll med en besiktningsman.

Boka en gratis badrumskonsultation Vi erbjuder ett kostnadsfritt möte

Berätta mer om dina behov av hjälp med badrumsrenovering eller andra byggprojekt och fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en gratis konsultation med en kunnig projektledare.

Hantverkare med lång erfarenhet av badrumsrenoveringar

SBK Grupp

Andreas Lindström och Johan Morelius

Kundansvariga
08-557 65 933
offert@tabybadrumsrenovering.se

Certifierade snickare, rörmokare och plattsättare

Utöver hantverksskicklighet, tillgänglighet samt en tydlig kommunikation värdesätter vi trygghet. Vi är ansvarsförsäkrade via If och är godkända av branschorganisationen Säker Vatten för att utföra arbeten i våtrum. Tack vare att vi kan erbjuda all från målare och plattsättare till behöriga rörmokare och elektriker kan vi ta hand om alla delar av arbetet och hålla din kostnad för badrumsrenovering på en mycket konkurrenskraftig nivå. Vi har mångårig erfarenhet av att renovera badrum i enlighet med Boverkets regler och vi är noga med att du får alla de garantier som ditt försäkringsbolag kan komma att kräva.

Vi färdigställer din badrumsrenovering i tid

Tack vare att vi har möjlighet att koordinera alla de hantverksgrupper som behövs för en lyckad badrumsrenovering optimerar vi arbetsprocessen och kan garantera att arbetet slutförs i tid. Mångsidighet är är en av våra främsta styrkor och du är välkommen att kontakta oss för hjälp med allt från klinker, golvbrunn eller VVS i Stockholm till kompletta badrumsrenoveringar, om- eller nybyggnationer. Vi ser framemot att hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum!

Våra försäkringar och certifieringar Anlita vår byggfirma i Täby för en väl utförd badrumsrenovering